Pogodne Przedszkole w Luboniu

Jadłospis

PIĄTEK 1.06.

ŚNIADANIE: HERBATA Z POMARAŃCZĄ, PIECZYWO MIESZANE, PASTA ZE ŚWIEŻYCH WARZYW, PASTA JAJECZNA

II ŚNIADANIE: JABŁKO

OBIAD: ZUPA BOTWINKA Z ZIEMNIAKAMI, RYBA PIECZONA Z MASŁEM CZOSNKOWYM, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY, KOMPOT

PONIEDZIAŁEK 4.06.

ŚNIADANIE: HERBATA Z MIĘTĄ, PIECZYWO MIESZANE, TWAROŻEK Z RZODKIEWKĄ, POLĘDWICA SOPOCKA, OGÓREK

II ŚNIADANIE: PIECZONY BANAN Z BAKALIAMI I ŁYŻECZKĄ MIODU

OBIAD: ZUPA OGÓRKOWA, PIECZEŃ RZYMSKA Z JAJKIEM, KASZA GRYCZANA, SOS POMIDOROWY NA BAZIE ŚWIEŻYCH POMIDORÓW I ZIÓŁ, SURÓWKA Z KALAREPY, JABŁEK I SZCZYPIORKU, KOMPOT

WTOREK 5.06.

ŚNIADANIE: HERBATA OWOCOWA, BUŁKA PEŁNOZIARNISTA, PASTA Z KURCZAKA ZE SŁONECZNIKIEM, DŻEM TRUSKAWKOWY NISKOSŁODZONY

II ŚNIADANIE: WARZYWKA DO POCHRUPANIA, KOKTAJL TRUSKAWKOWY

OBIAD: ZUPA ŻUREK Z ZIEMNIAKAMI, KLUSKI LENIWE Z SEREM Z POLEWĄ BANANOWO-TRUSKAWKOWĄ NA MAŚLANCE, KOMPOT

ŚRODA 6.06.

ŚNIADANIE: PŁATKI OWSIANE I KUKURYDZIANE Z MLEKIEM, PIECZYWO MIESZANE, SER ŻÓŁTY Z POMIDOREM I SAŁATĄ, SZYNKA DROBIOWA

II ŚNIADANIE: JOGURT NATURALNY Z TRUSKAWKAMI

OBIAD: KREM POROWO - ZIEMNIACZANY Z GRZANKAMI, PIECZONE PODUDZIE Z KURCZAKA, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z KAPUSTY, RZODKIEWKI NA JOGURCIE, KOMPOT

CZWARTEK 7.06

ŚNIADANIE: HERBATA, PIECZYWO MIESZANE, PARÓWKA DROBIOWA O OBNIŻONEJ Z/T, KETCHUP, TWAROŻEK WIEJSKI, PAPRYKA DO POCHRUPANIA

II ŚNIADANIE: BRZOSKWINIE

OBIAD: ZUPA KALAFIOROWA, ŁAZANKI Z MŁODĄ KAPUSTĄ I MIĘSEM, KOMPOT

 

PIĄTEK 08.06.

ŚNIADANIE: HERBATA, PIECZYWO MIESZANE, PASTA Z MAKRELI W SOSIE POMIDOROWYM Z SERKIEM I SEZAMEM, SEREK HOMOGENIZOWANY NATURALNY ZE SZCZYPIORKIEM

II ŚNIADANIE: TRUSKAWKOWY BUDYŃ Z KASZY JAGLANEJ Z ORZECHAMI

OBIAD: ZUPA Z CZERWONEJ SOCZEWICY, NALEŚNIKI Z TWAROGIEM WANILIOWYM, KOMPOT

PONIEDZIAŁEK 11.06.

ŚNIADANIE:HERBATA OWOCOWA, SZYNKA DROBIOWA, JAJKO GOTOWANE, WARZYWA, PIECZYWO MIESZANE

II ŚNIADANIE: SAŁATA OWOCOWA

OBIAD: KREM Z ZIELONEGO GROSZKU Z GRZANKAMI, GULASZ CIELĘCY Z KASZĄ JĘCZMIENNĄ I MASŁEM DUSZONY W ZIOŁACH, SAŁATKA Z OGÓRKÓW, CEBULKI I PAPRYKI

WTOREK 12.06.

ŚNIADANIE: KAKAO, PIECZYWO MIESZANE, SER GRANI, SZYNKA Z POLĘDWICY, OGÓREK ZIELONY, RZODKIEWKA

II ŚNIADANIE: WARZYWKA DO POCHRUPANIA, LEMONIADA BRZOSKWINIOWA

OBIAD: FLACZKI DROBIOWE, SOS NEAPOLITAŃSKI, MAKARON KOKARDKI, TARTY PARMEZAN, KOMPOT

ŚRODA 13.06.

ŚNIADANIE: HERBATA, BUŁKA GRAHAM, POWIDŁA, PASTA Z KURCZAKA

II ŚNIADANIE: PŁATKI OWSIANE NA MLEKU Z FIGĄ, SIEMIENIEM LNIANYM I GRUSZKĄ

OBIAD: ZUPA KRUPNIK Z KASZA JĘCZMIENNĄ, PIECZEŃ, KOPYTKA, SOS, MŁODA KAPUSTA GOTOWANA

CZWARTEK 14.06.

ŚNIADANIE: HERBATA OWOCOWA, PIECZYWO MIESZANE, PARÓWKA O OBNIŻONEJ Z/T, KETCHUP, TWAROŻEK Z RZODKIEWKĄ

II ŚNIADANIE: TRUSKAWKI

OBIAD: ZUPA ROSOŁEK Z MAKARONEM, FILET Z RYŻEM W SOSIE SŁODKO-KWAŚNYM (PAPRYKA, ANANAS, POMIDOR), KOMPOT

PIĄTEK 15.06.

ŚNIADANIE: KAKAO, PIECZYWO MIESZANE, PASTA JAJECZNA ZE SZCZYPIORKIEM I AWOKADO, PASTA RYBNA

II ŚNIADANIE: JABŁKO

OBIAD: KREM Z ZIELONYCH WARZYW Z GRZANKAMI, ZIEMNIAKI, SOS KOPERKOWY, JAJKO, FASOLKA ZIELONA GOTOWANA, KOMPOT

PONIEDZIAŁEK 18.06.

ŚNIADANIE: HERBATA OWOCOWA, BUŁKA PEŁNOZIARNISTA, SZYNKA DROBIOWA, POMIDOR, OGÓREK ZIELONY, MIÓD

II ŚNIADANIE: WINOGRONO, LEMONIADA ARBUZOWA

OBIAD: KREM SZPARAGOWY Z GROSZKIEM PTYSIOWYM, MAKARON Z PEŁNEGO ZIARNA ZE SZPINAKIEM, PESTKAMI DYNI, OLIWA Z OLIWEK POSYPANY TARTYM SEREM, SOK

WTOREK 19.06.

ŚNIADANIE: HERBATA OWOCOWA, PIECZYWO MIESZANE, SER ŻÓŁTY, SAŁATA, POMIDOR, RZODKIEWKA, DŻEM TRUSKAWKOWY

II ŚNIADANIE: WARZYWKA DO POCHRUPANIA, KOKTAJL BRZOSKWINIOWY

OBIAD: ZUPA Z SOCZEWICY, KLOPSIKI CIELĘCE Z RYŻEM W SOSIE BAZYLIOWO-ZIOŁOWYM, MARCHEWKA MINI Z MASEŁKIEM, KOMPOT

ŚRODA 20.06.

ŚNIADANIE: HERBATA RUMIANKOWA, PIECZYWO MIESZANE, SER TWARÓG Z RZODKIEWKĄ, PASTA NUTELKOWA

II ŚNIADANIE: ARBUZ, DESEREK TRUSKAWKOWY

OBIAD:ZUPA GROCHOWA, NALEŚNIKI Z SERKIEM TWAROGOWYM, KOMPOT

CZWARTEK 21.06.

ŚNIADANIE: KAKAO, BUŁKA GRAHAM, SZYNKA GOTOWANA, SER ŻÓŁTY, SAŁATA, POMIDOR

II ŚNIADANIE: BRZOSKWINIE, TRUSKAWKI

OBIAD: ZUPA WARZYWNA (ŚWIEŻE WARZYWA: MARCHEW, POR, KALAFIOR, ZIEMNIAKI, POMIDOR, SZPARAGI ZIELONE, SELER, PIETRUSZKA), SCHABOWY W PANIERCE, ZIEMNIAKI, MIZERIA, KOMPOT

PIĄTEK 22.06.

ŚNIADANIE: KAWA INKA Z MLEKIEM, PIECZYWO MIESZANE, DŻEM TRUSKAWKOWY, SEREK HOMOGENIZOWANY NATURALNY Z OGÓRKIEM ZIELONYM I KOPERKIEM

II ŚNIADANIE: RYŻ NA MLEKU Z GRUSZKĄ I BAKALIAMI

OBIAD: ZUPA BARSZCZ UKRAIŃSKI, KLOPSIKI RYBNE, ZIEMNIAKI, SOS POROWY, SZPARAGI ZIELONE, KOMPOT

PONIEDZIAŁEK 25.06.

ŚNIADANIE: HERBATA OWOCOWA, PIECZYWO MIESZANE, PASTA Z KURCZAKA, SER TWAROŻEK WIEJSKI, POMIDOR

II ŚNIADANIE: WARZYWKA DO POCHRUPANIA, LEMONIADA BRZOSKWINIOWA

OBIAD: ZUPA KALAFIOROWA, SPAGHETTI Z MIĘSEM MIELONYM I SOSEM BOLOŃSKIM, SOK

WTOREK 26.06.

ŚNIADANIE: PŁATKI Z MLEKIEM, PIECZYWO MIESZANE, PARÓWKA O OBNIŻONEJ Z/T, TWAROŻEK WIEJSKI Z WARZYWAMI, SOS POMIDOROWY

II ŚNIADANIE: KASZKA MANNA Z SYROPEM

OBIAD: ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM, FILET Z KURCZAKA DUSZONY W JARZYNACH Z MASEŁKIEM, KASZA KUSKUS, SURÓWKA Z BIAŁYCH WARZYW, KOMPOT

ŚRODA 27.06.

ŚNIADANIE: HERBATA OWOCOWA, BUŁKA PEŁNOZIARNISTA, JAJKO GOTOWANE, SZYNKA DROBIOWA, OGÓREK ZIELONY, SOS TATARSKI

II ŚNIADANIE: JOGURT NATURALNY Z MUSEM MALINOWYM I SUSZONYMI OWOCAMI

OBIAD: ŻUREK, PIEROGI Z OWOCEM, KOMPOT

CZWARTEK 28.06.

ŚNIADANIE: PŁATKI Z MLEKIEM, PIECZYWO MIESZANE, SEREK HOMOGENIZOWANY Z OGÓRKIEM ZIELONYM I SZCZYPIORKIEM, SZYNKA DROBIOWA, RZODKIEWKA, OGÓREK ZIELONY, KOMPOT

II ŚNIADANIE: CIASTECZKA OWSIANE, LEMONIADA

OBIAD: ZUPA KRUPNIK Z KASZĄ JĘCZMIENNĄ, GULASZ Z SZYNKI Z ZIEMNIAKAMI, SURÓWKA Z BURACZKÓW, KOMPOT

PIĄTEK 29.06.

ŚNIADANIE:HERBATA OWOCOWA, PIECZYWO MIESZANE, JAJECZNICA GOTOWANA NA PARZE, PASTA Z MAKRELI W SOSIE

II ŚNIADANIE: ARBUZ, KOKTAJL BRZOSKWINIOWY

OBIAD: KREM POROWO - ZIEMNIACZANY, GZIK Z ZIEMNIAKAMI, KOMPOT

 

 

GRAMATURA - CZERWIEC

 

1.06.2018

 

 

 

 

 

nazwa

gram

kcal

B[g]

T [g]

W [g]

pieczywo mieszane

40

81

1,84

0,44

17,48

masło

5

37

0,03

4,13

0,03

pasta ze świeżych warzyw

30

39

1

0,8

5,4

pasta jajeczna

30

46

2,94

2,61

0,15

jabłko

100

46

0,4

0,4

12,1

zupa botwinka z ziemniakami

250

126

4,4

5,2

16,4

ryba pieczona z masłem czosnkowym

100

142

14,2

9,6

8,8

ziemniaki

150

131

2,55

0,15

29,85

surówka z modrej kapusty

100

97

1,6

4,7

7

kompot

200

74

0,4

0,2

13,8

 

1005

819

29,36

28,23

111,01

 

 

 

 

 

 

4.06.2018

 

 

 

 

 

nazwa

gram

kcal

B[g]

T [g]

W [g]

pieczywo mieszane

40

81

1,84

0,44

17,48

masło

5

37

0,03

4,13

0,03

ser twarożek grani

40

42

4,92

1,72

1,32

polędwica drobiowe

15

25

3,64

1,12

0

banan

70

75

1

0,3

16,5

bakalie

30

53

2,2

2,8

9,1

miód

10

34

0

0

6,1

zupa ogórkowa

250

115

3,5

5

12,5

pieczeń rzymska z jajkiem

100

266

10,8

14

15,72

kasza gryczana

40

123

3,2

0,8

29,6

sos pomidorowy

100

83

2

2,8

10,5

surówka z kalarepy, jabłek, szczypiorku

100

78

1

0,3

16,6

kompot

200

74

0,4

0,2

13,8

 

1000

1086

34,53

33,61

149,25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.06.

 

 

 

 

 

nazwa

gram

kcal

B[g]

T [g]

W [g]

bułka graham

50

129

4,1

0,85

28,45

masło

5

37

0,03

4,13

0,03

dżem truskawkowy

20

33

0,1

0

12,6

warzywa do pochrupania

100

67

1,8

1,2

7,4

koktajl truskawkowy

100

87

2,8

1,6

15,4

zupa żurek z ziemniakami

250

95

3,2

7,9

14,3

kluski leniwe

150

254

7,9

14,7

28,15

polewa bananowo-truskawkowa

120

72

10,16

2,4

9,44

kompot

200

74

0,4

0,2

13,8

 

995

848

30,49

32,98

129,57

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6.06.

 

 

 

 

 

nazwa

gram

kcal

B[g]

T [g]

W [g]

Płatki owsiane z mlekiem

200

156

4,8

3

9,2

pieczywo mieszane

40

81

1,84

0,44

17,48

masło

5

37

0,03

4,13

0,03

szynka drobiowa

15

40

2,7

3,2

0

jogurt naturalny z truskawkami

120

124

5,16

2,4

17,44

krem porowo-ziemniaczany

250

110

3,2

3,25

14,25

udko z kurczaka

100

125

14,8

6

0

ziemniaki

150

131

2,55

0,15

29,85

surówka

100

78

1

0,3

19,6

kompot

200

74

0,4

0,2

13,8

ser żółty

15

47

4,18

3,43

0,02

 

1195

1003

40,66

26,5

121,67

 

 

 

 

 

 

7.06.2018

 

 

 

 

 

nazwa

gram

kcal

B[g]

T [g]

W [g]

pieczywo mieszane

40

81

1,84

0,44

17,48

masło

5

37

0,03

4,13

0,03

parówka z szynki

50

130

5,4

10,2

2,1

sos pomidorowy

20

19

0,36

0,2

4,44

twarożek wiejski

40

42

4,92

1,72

1,32

brzoskwinia

100

87

2,8

1,6

15,4

zupa kalafiorowa

250

116

3,2

1

14,8

łazanki z kapustą i mięsem

200

349

16,2

12,9

47,5

kompot

200

74

0,4

0,2

13,8

 

905

935

35,15

32,39

116,87

 

 

 

 

 

 

8.06.

 

 

 

 

 

nazwa

gram

kcal

B[g]

T [g]

W [g]

pieczywo mieszane

40

81

1,84

0,44

17,48

masło

5

37

0,03

4,13

0,03

pasta rybna

20

44

3,14

2,1

0

serek naturalny

40

42

4,92

1,72

1,32

truskawkowy budyń

130

157

3,75

3

30,3

zupa z czerwonej soczewicy

250

108

3,25

3,5

15,5

naleśniki z serkiem twarogowym

150

220

12,75

16,85

44,6

kompot

200

74

0,4

0,2

13,8

 

835

763

30,08

31,94

123,03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11.06.

 

 

 

 

 

nazwa

gram

kcal

B[g]

T [g]

W [g]

pieczywo mieszane

40

81

1,84

0,44

17,48

masło

5

37

0,03

4,13

0,03

szynka drobiowa

15

40

2,7

3,2

0

jajko gotowane

80

120

6,3

7,56

0,8

sałatka owocowa

120

154

3,4

1,3

24,3

krem z zielonego groszku

250

103

4

4,5

19,2

gulasz cielęcy

200

244

11,5

7,4

5,2

kasza jęczmienna

40

143

3,2

0,8

29,6

sałatka

100

87

1,6

4,7

7

kompot

200

74

0,4

0,2

13,8

 

1050

1083

34,97

34,23

117,41

 

 

 

 

 

 

12.06.

 

 

 

 

 

nazwa

gram

kcal

B[g]

T [g]

W [g]

kakao

150

112

3,35

2,3

15,6

pieczywo mieszane

40

81

1,84

0,44

17,48

masło

5

37

0,03

4,13

0,03

ser grani

40

42

3,8

1,72

1,32

szynka z polędwicy

20

25

3,64

1,12

0

warzywka do pochrupania

100

37

1

0,2

8,7

lemoniada brzoskwiniowa

200

87

0,9

0

11,9

flaczki drobiowe

250

105

4,5

9,75

16,5

makaron

40

149

4,6

1,04

30,96

sos neapolitański

130

192

10,3

12,7

9,2

kompot

200

74

0,4

0,2

13,8

 

1175

941

34,36

33,6

125,49

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13.06.

 

 

 

 

 

nazwa

gram

kcal

B[g]

T [g]

W [g]

bułka graham

50

129

4,1

0,85

28,45

masło

5

37

0,03

4,13

0,03

powidła

20

33

0,1

0

12,6

pasta z kurczaka

30

40

5,6

0,52

0,9

Płatki owsiane z mlekiem

200

156

4,8

3

9,2

zupa krupnik z kasza jęczmienną

250

108

4

0,5

18

kopytka

150

215

6

3,05

46,8

sos pieczeniowy

100

70

1,9

10,9

2,3

surówka z modrej kapusty

100

67

1,6

7,3

7

kompot

200

74

0,4

0,2

13,8

 

1105

929

28,53

30,45

139,08

14.06.

 

 

 

 

 

nazwa

gram

kcal

B[g]

T [g]

W [g]

pieczywo mieszane

40

81

1,84

0,44

17,48

masło

5

37

0,03

4,13

0,03

parówka drobiowa

50

130

5,4

11,4

2,1

twarożek wiejski

40

42

4,92

1,72

1,32

truskawki

150

62

0,9

0,2

15,9

rosołek z makaronem

250

98

4

0,5

18,9

filet z kurczaka

90

90

14,2

6,17

0

ryż paraboliczny

40

138

2,68

0,28

31,56

sos słodko-kwasny

100

108

4,7

7,7

18,2

kompot

200

74

0,4

0,2

13,8

 

965

860

39,07

32,74

119,29

 

 

 

 

 

 

15.06.

 

 

 

 

 

nazwa

gram

kcal

B[g]

T [g]

W [g]

kakao

150

112

3,35

2,3

15,6

pieczywo mieszane

40

81

1,84

0,44

17,48

masło

5

37

0,03

4,13

0,03

pasta jajeczna

30

36

2,94

2,61

0,15

pasta rybna

20

44

3,14

2,1

0

jabłko

100

46

0,4

0,4

12,1

krem z zielonych warzyw

250

103

4

4,5

11,9

ziemniaki

150

131

2,55

0,15

29,85

sos koperkowy

100

74

2,1

4,5

2,2

jajko gotowane

80

100

8,3

8,56

0,8

fasolka zielona

100

87

2,5

0,2

12,7

kompot

200

74

0,4

0,2

13,8

 

1225

925

31,55

30,09

116,61

 

 

 

 

 

 

18.06.

 

 

 

 

 

nazwa

gram

kcal

B[g]

T [g]

W [g]

bułka pełnoziarnista

50

129

4,1

0,85

28,45

masło

5

37

0,03

4,13

0,03

szynka drobiowa

15

40

2,7

3,2

0

miód

10

34

0

0

6,1

winogrono

100

79

0,6

0,4

12,3

lemoniada arbuzowa

200

87

0,9

0

11,9

krem szparagowy

250

125

5,5

3,9

17,6

makaron z pełnego ziarna

40

149

6,6

1,04

30,96

szpinak

100

39

1,9

1,2

2,2

pestki dyni

5

44

2,4

3,3

0,7

tarty parmezan

10

43,2

4,2

8,9

0,9

kompot

200

74

0,4

0,2

13,8

 

985

880,2

29,33

27,12

124,94

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19.06.

 

 

 

 

 

nazwa

gram

kcal

B[g]

T [g]

W [g]

pieczywo mieszane

40

81

1,84

0,44

17,48

masło

5

37

0,03

4,13

0,03

dżem truskawkowy

20

33

0,1

0

12,6

ser żółty

15

47

4,18

3,43

0,02

warzywka do pochrupania

100

37

1

0,2

8,7

koktajl mleczny

150

121

4,2

2,4

13,1

zupa z soczewicy

250

108

3,25

3,5

15,5

klopsiki drobiowe

100

134

13,22

6,66

2,04

ryż paraboliczny

40

138

2,68

0,28

27,56

sos bazyliowo-ziołowy

100

76

3,4

6,2

8

marchewka

100

86

1,35

4,3

11,7

kompot

200

74

0,4

0,2

13,8

 

1120

972

35,65

31,74

130,53

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20.06.

 

 

 

 

 

nazwa

gram

kcal

B[g]

T [g]

W [g]

pieczywo mieszane

40

81

1,84

0,44

17,48

masło

5

37

0,03

4,13

0,03

ser twaróg

30

36

5,49

0,15

1,05

pasta nutelkowa

20

66

2,3

1,8

12,6

arbuz

150

139

4,55

2,25

12,3

deserek truskawkowy

100

37

0,3

0

9,5

zupa grochowa

250

105

4,5

9,75

22,5

naleśniki z serkiem twarogowym

150

220

7,75

16,85

34,6

kompot

200

74

0,4

0,2

13,8

 

945

795

27,16

35,57

123,86

 

 

 

 

 

 

21.06.

 

 

 

 

 

nazwa

gram

kcal

B[g]

T [g]

W [g]

kakao

150

112

3,35

2,3

15,6

bułka graham

50

129

4,1

0,85

28,45

masło

5

37

0,03

4,13

0,03

szynka gotowana

15

25

2,64

1,12

0

ser żółty

15

47

3,18

3,43

0,02

brzoskwinia

100

57

2,8

1,6

15,4

truskawki

150

62

0,9

0,2

15,9

zupa warzywna

250

88

2,25

3,5

15,5

kotlet schabowy

100

173

14,3

10,9

0,56

ziemniaki

150

131

2,55

0,15

29,85

mizeria

150

84

2,3

3,2

5,9

kompot

200

74

0,4

0,2

13,8

 

1335

1019

38,8

31,58

141,01

 

 

 

 

 

 

22.06.

 

 

 

 

 

nazwa

gram

kcal

B[g]

T [g]

W [g]

kawa inka z mlekiem

200

34

1,7

0,75

2,5

pieczywo mieszane

40

81

1,84

0,44

17,48

masło

5

37

0,03

4,13

0,03

dżem truskawkowy

20

33

0,1

0

12,6

serek naturalny

30

47

4,18

3,43

0,02

ryż na mleku z gruszką

 

129

3,05

3,15

26,5

barszcz ukraiński

250

126

4,4

5,2

16,4

klopsiki rybne

100

114

10,48

6,92

3,12

ziemniaki

150

135

3,15

2,1

27,6

sos cytrynowy

100

76

2

6,7

6,2

kompot

200

74

0,4

0,2

13,8

 

1095

886

31,33

33,02

126,25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25.06.

 

 

 

 

 

nazwa

gram

kcal

B[g]

T [g]

W [g]

pieczywo mieszane

40

81

1,84

0,44

17,48

masło

5

37

0,03

4,13

0,03

pasta z kurczaka

30,00

40,00

5,60

1,52

0,90

ser twarożek grani

40

42

4,92

1,72

1,32

warzywa do pochrupania

100

37

1

0,2

8,7

lemoniada brzoskwiniowa

200

87

0,9

0

11,9

zupa kalafiorowa

250

116

3,2

1

11,8

spaghetti makaron

4

Nawigacja
  • Strona główna
  • Nasze Przedszkole
  • Rozkład Dnia
  • Kadra
  • Dokumenty
  • Programy
  • Promocja Zdrowia
  • Gazetka Pogodynka
  • Głos przyrody
  • Dzieci podróżują...
  • Rada Rodziców
  • Konta Bankowe
  • Dlaczego warto...?
  • Jadłospis
  • Polityka Plików Cookies
  • BIP
  • Kontakt
Grupy
  • Strona główna
  • Gwiazdeczki
  • Wietrzyki
  • Śnieżynki
  • Słoneczka
  • Kropelki
Zajęcia dodatkowe
  • Angielski
  • Wietrzyki
  • Logopedia
  • Taniec
  • Akademia Reksia
  • Terminy Spotkań
  • Religia
  • Basen
© 2018 Pogodne Przedszkole w Luboniu. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. Wykonanie: Compute Web Studio